menu

Provinciale titels uitgedeeld in Moerbeke-Waas

13 mei 2014

Op 10 mei werden in Moerbeke Waas de provinciale kampioenstitels bij de aspiranten uitgereikt tijdens de NODRUGS MTB Kids Challenge.

In totaal kwamen er 142 deelnemers met vergunning aan de start, de dikke banden races kenden 42 deelnemers, goed voor 184 jonge bikers.

De provinciale titels voor Oost-Vlaanderen gingen naar Ibe Delbaere en Femke Van Goethem bij de 12-jarigen, Robbe Struyf en Nele Van Assche bij de 13-jarigen. Bij de 14-jarigen mogen Lloyd Sprangers en Laure Michiels zich een heel jaar lang provinciaal kampioen noemen.

De reeksen zelf dan:

Zander Tielens en Maxime Destaercke blijven de rest van het peloton op sleeptouw nemen bij de U9, terwijl ook Yentl Seynave en Jade Hilven de overwinningen opstapelen in hun U11 reeks.

De U13 was met 52 starters ook deze week veruit het meest populair, de naam van de winnaar bij de jongens is echter geen verrassing: Dante Coremans was opnieuw aan zet, bij de meisjes was Fien Vanhooydonck de beste.

Bij de U15 tenslotte, behaalden ook Lloyd Sprangers en Laure Michels een nieuwe zege.

Weinig verrassingen dus en hiermee komt het klassement ook stilaan in een definitieve plooi terecht. Al kan er, tijdens de zomermaanden nog heel wat veranderen!

Uitslagen en klassement:

Bekijk hier alle uitslagen en de tussenstand in het Vlaams kampioenschap

Terug naar vorige pagina