menu

NODRUGS Kids Challenge Overijse

17 mei 2014

Het Vlaams-Brabantse Overijse vormde deze namiddag het decor voor een manche van de MTB Kids Challenge.

We danken Mountainbike.be voor het wedstrijdverslag:

Bij de allerjongste bikertjes stond er andermaal geen maat op Zander Tielens. Hij haalde het bij de U9 voor Tibe Jaenen en Yoren Vanhoudt. Maxime Destaercke zegevierde bij de meisjes, Elisabeth Ullens de Schooten en Elisa Pochet vergelden haar op het podium.

Briek Bertels nam op het hoogste schavot plaats bij de U11. Hij ging Yentl Seynave en Yordi Corsus vooraf. Jade Hilven was alweer oppermachtig bij de meisjes. Voor Annalisa Jacquemin en Laïs Berghmans waren plaatsen twee en drie het hoogst haalbare.

Dante Coremans heerste opnieuw bij de jongste aspiranten. Arnaud De Lie en Rhune Clynen finishten op een respectieve tweede en derde plaats in de U13-reeks. De Nederlandse Shirin van Anrooij was de beste van de vier meisjes die van start gingen. Fien van Hooydonck finishte als tweede, voor Sterre Vervloet was plaats drie weggelegd.

Oranje eveneens boven bij de oudste aspiranten, met het broederpaar Mick en Tim van Dijke die de eerste twee plaatsen bezetten. Matisse Jacquemin mocht als derde mee het podium op. Bij de meisjes was eveneens een Noorderbuur de sterkste van gans het pak. Emma Verloop haalde het voor Sara Siemons en Lise Van Wunsel.

Volledige Uitslagen en Klassement

Bekijk hier de uitslagen en het klassement

Terug naar vorige pagina