menu

MTB Kids Series Pepingen

28 maart 2015

In de derde manche van de MTB Kids Series kregen de kids een bijzonder lastig parcours onder de wielen door de overvloedige regenval van de voorbije dagen. Toch kwamen doorgaans dezelfde namen naar boven, een teken dat de kids echte all-rounders zijn.

Mountaibike.be bracht verslag uit:

Op een zwaar en modderig parcours ging Ryan Laenen met de zege aan de haal in de U9-reeks. Jasper Ferket en Lars Corsus vergezelden de C-Bearbiker op het podium. Met een negende plas scratch trok Bo Schepers het laken naar zich toe bij de jongste meisjes. Yenthe Vranken en Fien Saesen namen eveneens op het podium plaats.

Yordi Corsus domineerde dan weer de wedstrijd bij de U11. Zander Tielens bezette rang twee, Ferre Urkens nam op de resterende podiumtrede plaats. Jade Hilven, goed voor een achtste plaats algemeen, voegde een zoveelste zege aan haar palmares toe. Lore Sas legde beslag op de tweede plaats, Marthe Daems werd derde.

De U13-categorie was andermaal een kolfje naar de hand van Daan Depuydt. Ditmaal ging hij Sid Berghmans en Raven Sterckx vooraf. Lea Creton zegevierde bij de meisjes. Clara Delre en Sterre Vervloet hielden haar gezelschap op het podium.

Bij de oudste aspiranten blijven Dante Coremans en Lukas Malezsewski de debatten beheersen. Nadat hij in de vorige manche nog zijn meerdere diende te erkennen trok Coremans ditmaal wel het laken naar zich toe. Malezsewski bezette stek twee, Arnaud De Lie sleepte een derde plaats uit de brand.

Foto: OMC vzw

Terug naar vorige pagina