menu

MTB Kids Series Kleine Brogel

5 april 2015

In Kleine Brogel werd gisteren alweer de vierde Kids Series van 2015 gereden. De afgelopen dagen waren de weergoden gul geweest met regen. Maar het parcours kan behoorlijk wat water verwerken, en bikers zijn ook niet bang van een spatje. Na de middag klaarde het bovendien op waardoor iedereen toch van een stralend zonnetje kon genieten.

Mtblily.be bracht een verslagje:

De 4 de manches van de Kids Challenge in Kleine Brogel werd bij de Dikke Banden van 7 tot 11 jarigen gewonnen door Mathias Hannes (Depolim) . Hij haalde het voor Mats Theunissen en Michiel Gerrits.

In de reeks  12 tot 18 jaar was Jarno Van De Velde het snelst.  Wout Heye was goed voor de 2 de plaats en Harne Biesemans vervolledigde het podium. Met een 5 de plaats was Bo Depuydt het beste meisje in haar reeks.

Ryan Laenen (C Bear)  pakte in de  Mortelkenscross zijn 4 de zege op rij . Hij versloeg Jasper Ferket en Lucas Goux (Blancs Gilets) . Lars Corus was goed voor de 4 de plaats en Mathias Bleux vervolledigde de top 5 bij de U9 jarigen.

Bij de meisjes blijft Bo Schepers ongeslagen, ze verdedigde met brio haar leidersplaats na 4 manches.

Net als vorige week in Pepingen was ook in Kleine Brogel niemand opgewassen tegen Yordi Corus. Hij versloeg  de Limburger Zander Tielens en Tom Vuylsteke in de reek U11 jarigen.

Ook Daan De Puydt (Trek BioRacer) blijft ongenaakbaar in zijn reeks. Hij was de beste van zijn 46 leeftijdsgenootjes. Warre Janssens( BMX Devils ) en Mauro Delmé (Kalas) mochten mee naar het podium bij de U13 jarigen.

Bij de U15 jarigen zwaaide Dante Coremans nog maar eens de plak. De jonge biker van het Kalas Cycling team  versloeg zijn teamgenoten  Lukas Malezsewski  en Ward Huybs.

Bekijk hier alle uitslagen

Terug naar vorige pagina