menu

Eindhappening NODRUGS MTB KIDS CHALLENGE 2014

24 november 2014

Op vrijdagavond 21 november werden de laureaten van de NODRUGS MTB kids challenge gehuldigd. Bart Langmans, voorzitter van de Vlaamse MTB commissie had samen met hoofdsponsor Stefan Van Ouytsel van NODRUGS sportswear, een avondvullend programma uitgewerkt.

Vooraf waren 270 kids en hun familie ingeschreven, maar uiteindelijk zouden we meer dan 300 aanwezigen de eindhappening beleven.

Na een gezamenlijk ‘diner’ met eten à volanté, stak de ceremonie van wal. Presentatoren van dienst waren Bart en Stefan, ondersteund door commissarissen en speciale gasten voor het uitdelen van de prijzen.

De boys U9 en U11 werden het eerst op het podium geroepen, gevolgd door alle meisjes. Nadien waren de boys U13 en U 15 aan de beurt om af te sluiten met de huldiging van de Vlaamse kampioenen en de winnaars van het clubklassement.

Om de meisjes een hart onder de riem te steken, werden twee iconen van het Belgische dames mountainbike op het podium geroepen: Zevenvoudig Belgisch kampioene Lory Laroy en recent Lifetime achievement award winnares en multitalent Hilde Quintens deelden de prijzen uit en gaven de kids nog twee goede adviezen mee: Doe alles met plezier en dan kan je dit altijd blijven volhouden, aldus Hilde. Lory voegde daar aan toe: Er gebeurt nu zoveel voor de jeugd, er is zoveel ondersteuning door organisaties, clubs en de federatie dat ze graag terug in deze tijd zou leven. Ze hoopt dan ook dat de kids al deze inspanningen naar waarde weten schatten.

 

Vooruitblik op 2015:

Op maandag 24 november vindt de eerste vergadering plaats waarin organisatoren en de drijvende krachten achter de Kids Challenge de hoofden bij elkaar steken om te beraadslagen over de editie 2015. Wil je graag een handje toesteken aan de verder uitbrouw van de kids challenge in 2015? Alle beetjes helpen. We zijn immers nog op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de website die ons foto’s en verslagen kunnen bezorgen. Niet enkel over de wedstrijden zelf maar over allerlei leuke weetjes die doorheen het jaar gebeuren.

Voel je je geroepen om hier op regelmatige basis aan mee te werken? Stuur dan een mailtje naar stefan@nodrugs.be.

Terug naar vorige pagina